Morten Nilsen og Lisbeth Spies inviterer til konferansen AVBREKK på Dønhaug Gjestegard 25.-26. august 2023. Det er ei nyskaping der ein vil ha fokus på å stoppa opp i ein stressa kvardag og ta seg ein pust i bakken i møte med andre menneske og kjende artistar. Musikk, underhaldning, god mat, føredrag, gode opplevingar og friluftsliv høyrer med for å skapa ei helg for motivasjon og til inspirasjon. I tida framover vil det koma innlegg på uskedalen.no med meir informasjon om AVBREKK og om artistane og programmet. Ein av gjestene, som kjem til Uskedalen i august, er tidlegare skøyteløpar Atle Vårvik, også kjend som mannen bak MOT satsinga i Noreg. Les kva Morten Nilsen skriv i pressemeldinga under:

Ved fjord og fjell i nydelige Uskedalen samler vi elementene som skal til for et skikkelig AVBREKK. Frisk luft og grønne omgivelser, bevegelse og avspenning, matopplevelser, inspirerende historier, musikk og underholdning. 

I en verden som beveger seg stadig raskere, og med et nyhetsbilde som bidrar til bekymringer, så har det aldri før vært viktigere med et godt avbrekk. Stadig flere sliter med å ta ordentlige avbrekk. Man er tilgjengelig i uttallige kanaler 24/7, og når man først skal slappe av så havner man i sofaen foran skjermen som resulterer i dårlig søvn og samvittighet. Forskning viser at gode avbrekk bidrar til økt trivsel, mer livsglede, mindre helseplager og bidrar til at du ser nye løsninger og tenker kreativt.

Målet med AVBREKK er å skape opplevelser som gir overskudd, perspektiv og inspirasjon. Vi er utrolig stolte over programmet som nå ligger ute. Hver dag starter med bevegelse og avspenning. Man kan velge mellom en løpe- eller gåtur, yoga eller pulstime. Det gir en god start på dagen for både hode og kropp. Fra kl. 10-16 får vi foredrag med inspirerende historier fra noen helt fantastiske mennesker. MOT grunnlegger Atle Vårvik. Knut Ivan Rasmussen som svømte utrolige 700 km fra Bergen-Oslo sommeren 2022. Eventyrere som har besteget verdens høyeste fjell, gått de lengste turer og opplevd de utroligste ting. Og næringslivsledere som skal dele sine innsikter om balanse, og kobling mellom mål og verdier. For oversikt over hele programmet sjekk https://www.avbrekk.no/program.

Tekst: Kristian Bringedal/ Pressemelding
Foto: Pressemelding
Nett: Kristian Bringedal
Lokal mat er ein viktig del av konferansen AVBREKK.