Søndag 24.10 var fem unge skiløpere fra Uskedal i aksjon da Omvikdal idrettslag inviterte til rulleskirenn. Løypelengden varierte fra 2 km for de yngste og opptil 5,5 km for de eldste ungdommene.

Klare for renn! Fra venstre: Erle Marie Korsvold, Anna Hermann-Fossli og Viljar Hella Berge-Soldal.

Omvikdal idrettslag hadde laget til et flott arrangement og etter rennet var det utdeling av premier for skikarusellen for 2021. Her dominerte Uskedal IL stort, spesielt i dei yngste klassane. Totalt gikk halvparten av alle premiene til skiløpere fra Uskedal IL.

Oppkjøringen til neste sesong er i full gang og alle som har lyst til å være med er velkommen på trening. Mens vi venter på snøen, er det rulleskitrening torsdager kl 18 fra 1. klasse og oppover. Idrettslaget har rulleski, men alle må stille med skisko og hjelm. I tillegg er det lurt med hansker og refleksvest.

Førstkommende torsdag er det ikke trening på grunn av arrangement på skolen – neste rulleskitrening er derfor torsdag 4.11 kl 18. Vi minner også om at mandager kl 17.30-19 er det familietrening i hallen – alle er velkomne!

Et lite utvalg av den store gjengen fra Uskedalen som fikk premie for skikarusellen. Bak fra venstre: Viljar Hella Berge-Soldal, Stina Haugse, Ola Hermann-Fossli, William Samland Eik, Ann Cecilie Yri, Erle Marie Korsvold, Leah Yri og Anna Hermann-Fossli. Froran fra venstre: Iver Hermann-Fossli og Per Håkon Korsvold.
Tekst og foto: UIL, skigruppa
Nett: Thor Inge Døssland