Bjørn Moe kjem med sin 5. singel.

Ganske nøyaktig ett år etter sin debut som låtskriver og vokalist, slipper Bjørn Moe sin femte singel. «This place called Love» er en sterk kjærlighetslåt, som både ser tilbake og drømmer fremover.

Coveret på Bjørn Moe sin 5. singel.

Godt forankret i gode minner, men også med stor optimisme om hva fremtiden vil bringe, formidler Moe her en vakker kjærlighetshistorie, egnet til å bringe frem både smil og tårer. 
Gjennom hele låten ligger det et varmt og rørende skinn av takknemlighet, både over den kjærligheten som er bygget opp mellom to mennesker, og som fortsetter optimistisk inn i fremtiden.
Bjørn Moe er en erfaren trommis, som nå også er i ferd med å etablere seg som en sterk låtskriver, tekstforfatter og vokalist. På «This place called Love» lar han trommene leke i bakgrunnen, akkurat passe til å skyve låten fremover. I tillegg til trommer spiller han selv piano, bass og keyboards på låten. På elgitar er det nok en gang talentfulle Thommas Schønberg som tryller frem de vakreste toner.  
Bjørn Moe sin dype baryton passer utmerket til å formidle denne vakre hyllesten til kjærligheten. Og når han i tillegg har tatt med seg to solide vokalister på kor,  Spellemannsvinner Gina Aspenes og veletablerte Kristin Bergsvik, er det vanskelig å holde gåsehuden borte.  

«This place called Love» slippes 16. september, og er den nest siste singelen som slippes før debutalbumet slippes på nyåret.

Tekst: Presseskriv
Foto: Tor Helge Øygarden
Nett: Thor Inge Døssland