Delta i spørjeundersøking.

Kvinnherad, 22. juni
Vi må dessverre utsette AVBREKK 2023. Til tross for engasjement og hardt arbeid har vi ikke oppnådd det nødvendige antallet påmeldinger på vei inn i sommermånedene. Vi ønsker å takke våre fantastiske støttespillere. Deres engasjement, hjelp og støtte har vært uvurderlig, og vi lover at vi kommer sterkere tilbake!

Morten Nilsen (bilde) og Lisbeth Spies vil vita meir om kva publikum ønskjer i konseptet AVBREKK.

Tilbakemeldingene og mottakelsen til AVBREKK har vært utelukkende positive, men da påmeldingene har latt vente på seg, har vi ikke truffet 100 % blink. Vi tror allikevel vi er inne på noe og er fast bestemt på at vi skal gjennomføre AVBREKK. Derfor ber vi nå om innspill fra publikum gjennom en kort spørreundersøkelse som tar 2-5 minutter.

Spørreundersøkelsen finner du HER.

Vi er utrolig takknemlige for alle innspill som kan hjelpe oss med å gjøre AVBREKK enda bedre. Vårt mål er å skape et arrangement som gir overskudd, perspektiv og inspirasjon, og din tilbakemelding er avgjørende for å få til det.

Til tross for utsettelsen ser vi frem til å komme tilbake med et enda bedre AVBREKK. Vi setter pris på hver enkelt av dere som har vist interesse og støttet oss, og vi er takknemlige for deres tålmodighet og støtte i denne prosessen.
Med vennlig hilsen Morten Nilsen og Lisbeth Spies
Arrangører av AVBREKK

Tekst: Pressemelding
Foto: Avbrekk og Thor Inge Døssland
Nett: Thor Inge Døssland